VUC Storstrøms MedarbejderhåndbogVUC Storstrøms Medarbejderhåndbog1. Velkommen til VUC Storstrøm v. Adm. direktør Martin Lasse Hansen Sieben

1. Velkommen til VUC Storstrøm v. Adm. direktør Martin Lasse Hansen Sieben

Velkommen til VUC Storstrøm

VUC Storstrøm er en stor organisation med ca. 150 medarbejdere.

Vores kerneopgave er uddannelse af unge og voksne kortuddannede. Til at løse den opgave har VUC Storstrøm ca. 70 undervisere.

For at vi kan levere den bedst mulige undervisning er det af stor betydning med en serviceorienteret og velfungerende administration, pedel, service, udviklings- og konsulentopgaver og ledelse.

Alle opgaver på VUC Storstrøm indgår i et kompliceret kredsløb, som tandhjul der er tæt sammenkoblede. Kun på den måde fremstår VUC Storstrøm som en helhed overfor vores brugere og vore samarbejdspartnere.

For alle ansatte i VUC Storstrøm opstår der med jævne mellemrum en række spørgsmål, store såvel som små, som det er nyttigt at kunne finde hurtige svar på. En række af de svar har vi samlet i denne medarbejderhåndbog.

Det er mit håb, at du vil benytte medarbejderhåndbogen, og at den kan hjælpe dig med at afklare en del af de spørgsmål, der naturligvis opstår, når man er medarbejder på VUC Storstrøm.

Martin Lasse Sieben

Adm. direktør/CEO

Velkommen til VUC Storstrøm