9. Kommunikation

VUC Storstrøm styrker og udbygger sin position som producent og formidler af viden til gavn for den enkelte borger, bruger, virksomhed og medarbejder. Det sker gennem videndeling internt og eksternt.

Den interne nyhedskanal
Alle medarbejdere skal løbende holde sig orienteret via nyhedsbrevet VUC Info, som er VUC Storstrøms interne nyhedskanal. Det er her, at du som medarbejder orienterer dig om vigtige informationer og nyheder, og det er også her, du har mulighed for at læse om, hvad der sker rundt på afdelingerne. 

Du kan som medarbejder finde alle nyheder på forsiden af SharePoint og hver uge modtager alle ansatte en mail med ugens nyheder med titlen "Sket på VUC Storstrøm".

Alle medarbejdere har mulighed for at komme med forslag til nyheder i nyhedsbrevet og bedes altid sende deres input til [email protected].

Retningslinjer for den gode kommunikation

På VUC Storstrøm vil vi gerne have en kommunikation, der er kort, klar og effektiv, og som på bedste måde imødeser en god og professionel interaktion både internt i organisationen og eksternt med forskellige aktører.

Der arbejdes derfor strategisk med et sæt retningslinjer for god kommunikation:

  • Kommunikationslinjen - gå til din nærmeste leder
  • Møder - klart formål og ansvarsfordeling
  • Mailkommunikation - hold det kort.

Du finder retningslinjerne uddybet nedenfor i VUC Storstrøms Code of conducts.