Registrer ændringer

Med denne funktion gemmes tidligere tekst i dokumentet, så ændringer kan gennemses/sammenlignes

Funktionen er praktisk, både i individuelle opgaver og i grupper

Brug den gerne sammen med funktionen "Kommentarer", for et mere effektivt gruppearbejde

  • Klik på "Registrer ændringer" i fanen "Gennemse" for at aktivere funktionen
  • Nu registreres ændringer i dokumentet mens du skriver
  • Klik på den lodrette streg i venstre margin, ud for de ændrede afsnit, for at se den tidligere tekst (Klik igen på stregen, for at skjule ændringerne)
  • I gruppen "Ændringer" kan du vælge at acceptere eller afvise ændringerne i dokumentet, samt bladre mellem ændringer i dokumentet. Her kan du også vælge at acceptere eller afvise alle ændringer på een gang (Klik på pilen under knapperne "Accepter" og "Afvis")

Klik på "Registrer ændringer" i fanen "Gennemse" for at aktivere funktionen

Nu registreres ændringer i dokumentet mens du skriver

Nu registreres ændringer i dokumentet mens du skriver

Klik på stregen, ud for de ændrede afsnit, for at se den tidligere tekst

Klik på stregen, ud for de ændrede afsnit, for at se den tidligere tekst

Klik igen på stregen, for at skjule ændringerne

Du kan nu vælge at acceptere eller afvise ændringerne i dokumentet

Du kan nu vælge at acceptere eller afvise ændringerne i dokumentet

Klik her for at acceptere ændringer

Klik her for at afvise

Her kan du bladre mellem ændringerne

Placer skrivemarkøren ved en ændring (Eller vælg den med Forrige/Næste)

Placer skrivemarkøren ved en ændring (Eller vælg den med Forrige/Næste)

Når ændringen accepteres, ændres formateringen til dokumentets egen

Når ændringen accepteres, ændres formateringen til dokumentets egen

Afviser du ændringen, slettes den

Afviser du ændringen, slettes den

Du kan også vælge at acceptere alle ændringer på een gang

Du kan også vælge at acceptere alle ændringer på een gang

Du kan samtidig vælge at stoppe sporing af ændringer

Eller afvise alle ændringer

Eller afvise alle ændringer

Du kan samtidig vælge at stoppe sporing af ændringer

Du kan skjule ændringerne og markører på skærmen her

Du kan skjule ændringerne og markører på skærmen her

Ændringerne slettes ikke  - de skjules blot midlertidigt